Domov > správy > Priemyselné správy

Aký je rozdiel medzi RF soft tagmi a AM soft tagmi?

2024-05-30

RF mäkké štítkyaAM mäkké štítkysú dva bežné štítky proti krádeži a existujú medzi nimi určité rozdiely v princípoch fungovania a scenároch použitia.


Pracovný princíp:

RF soft tagy: RF soft tagy fungujú v rámci bezdrôtového rádiového frekvenčného rozsahu. Keď štítok prejde systémom kontroly prístupu, systém kontroly prístupu odošle bezdrôtový rádiofrekvenčný signál štítku, aktivuje štítok a spôsobí, že vygeneruje signál odozvy, čím spustí alarm systému kontroly prístupu.

AM soft tagy: AM soft tagy fungujú v akustickom magnetickom rozsahu. Keď štítok prejde cez systém kontroly vstupu, systém kontroly prístupu pošle štítku akustický magnetický signál, aktivuje štítok a spôsobí, že vygeneruje signál odozvy, čím spustí alarm systému kontroly prístupu.


Schopnosť proti rušeniu:

RF soft tagy: Relatívne povedané, RF soft tagy majú lepšiu stabilitu v prostredí elektromagnetického rušenia a silnejšiu schopnosť interferovať s elektromagnetickými vlnami.

AM soft tagy: AM soft tagy môžu byť ovplyvnené vonkajším rušením v niektorých elektromagnetických prostrediach, čo môže mať za následok falošné poplachy alebo zmeškané poplachy.


Vzdialenosť proti krádeži:

RF soft tagy: RF soft tagy majú zvyčajne dlhšiu rozpoznávaciu vzdialenosť, čím je možné dosiahnuť relatívne veľké rozpoznanie a alarm.

AM soft tag: AM soft tag je relatívne blízko k hydine a je vhodný pre niektoré malé alebo husté komodity na ochranu proti krádeži.


Cena:

RF soft tag: Vo všeobecnosti sú výrobné náklady RF soft tag nízke.

AM soft tag: Výrobné náklady AM soft tagu sú relatívne vysoké.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept