Domov > správy > Priemyselné správy

Ako je ovplyvnený rozsah detekcie pevných tagov EAS UFO?

2024-05-24

EAS UFO pevné štítkysú akýmsi štítkom používaným na zabránenie krádeži produktov a často sa používajú na miestach, ako sú maloobchody a nákupné centrá. Štítky používajú elektronické signály na zistenie, či boli položky ukradnuté alebo odišli z obchodu bez platby.

Detekčný rozsah  EAS UFO pevné štítkyje zvyčajne ovplyvnená nasledujúcimi faktormi:


Typ detektora: Detektory EAS systémov sa zvyčajne delia na dva typy: jednostranná detekcia a obojstranná detekcia. Jednostranné detektory dokážu detekovať len na jednej strane etikety, zatiaľ čo obojstranné detektory dokážu detekovať na oboch stranách etikety. Preto majú obojstranné detektory zvyčajne širší rozsah detekcie.


Charakteristika štítku: Vplyv jeho vlastných charakteristík, ako je veľkosť, materiál a vnútorné elektronické komponenty štítku. Vo všeobecnosti platí, že čím väčšia je veľkosť štítku, tým výkonnejšie sú elektronické komponenty vo vnútri a širší rozsah detekcie.


Nastavenia a umiestnenie detektora: Nastavenia detektora ovplyvňujú aj dosah detekcie. Detektory sa zvyčajne inštalujú v blízkosti vchodov do obchodov alebo uličiek, aby sa zabezpečilo efektívne odhalenie potenciálnych krádeží. Úpravou citlivosti a umiestnením detektora možno zmeniť jeho detekčný rozsah.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept