Domov > správy > Priemyselné správy

Bežné chyby akustických a magnetických dverí proti krádeži

2021-12-02

Keďže veľké nákupné centrá a reťazce supermarketov zažívajú boom po celom svete, krádeže produktov sú čoraz vážnejšie a spôsobujú obchodníkom mnohé straty. Vďaka zdokonaľovaniu technológie proti krádeži stále viac a viac supermarketov široko používa systém ochrany proti krádeži EAS, ktorý účinne zabraňuje strate produktov. Takže ako užitočnejšieSystém EAS proti krádežimetóda - ako by sa mali nainštalovať a používať zvukové a magnetické dvere proti krádeži? Ako vyriešiť problém akustických a magnetických dverí proti krádeži pri používaní? Nasledujúci editor nám poskytne konkrétny úvod.

1. Ak akusticko-magnetické dvierka proti krádeži nezaznie alarm, mali by ste najprv skontrolovať, či je zapnuté napájanie a či zástrčka nevypadla; či štítok proti krádeži spôsobí poplach pri prechode cez akusticko-magnetické dvere proti krádeži. Štítok proti krádeži môžete použiť na kontrolu akusticko-magnetických dverí proti krádeži; Akustické a magnetické dvere proti krádeži ľahko narušia kovové predmety. Skontrolujte, či sa okolo akustických a magnetických dverí proti krádeži nenachádzajú kovové predmety.

2. Akusticko-magnetické dvere proti krádeži sú falošne nahlásené. Akusticky-magnetické dvere proti krádeži sú patentované elektrické vedenie. Na drôtovom vedení nie je povolené žiadne iné elektrické zariadenie; do dvoch metrov od akusticko-magnetických dverí proti krádeži nemožno použiť žiadne elektrické zariadenie, inak to ovplyvní funkciu alarmu; v okruhu desiatich metrov nemôže byť zvinutá cievka, cievka vytvorí určité magnetické pole a potom ovplyvní alarm; pokladňa musí udržiavať určitý interval s akusticko-magnetickými dverami proti krádeži; akusticko-magnetické dvierka proti krádeži spolupracujú so štítkom proti krádeži, aby alarmovali a kontrolovali, či nedošlo k falošnému poplachu Sú v okolí nejaké štítky proti krádeži; štítky proti odcudzeniu sa musia držať v určitej vzdialenosti od dekodéra a štítky proti odcudzeniu je lepšie skladovať v kovovej krabici.

3. Dekodér nedekóduje, skontrolujte, či je zapnuté napájanie; skontrolujte, či je dekodér pod pokladňou pripojený k doske dekodéra, ak je prasklina, vypnite napájanie a znova pripojte.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept