Domov > správy > Priemyselné správy

Na aké produkty sa EAS Am Narrow Label používa hlavne?

2024-06-03

EAS AM úzke štítkysa používajú najmä na rôzne druhy tovaru, najmä tovar vysokej hodnoty, ktorý je náchylný na krádež. Tu sú niektoré z hlavných oblastí použitia a druhov tovaru:

Oblečenie a doplnky: Obchody s oblečením sú jedným z najbežnejších scenárov aplikácieEAS AM úzke štítky. Tieto štítky možno ľahko pripevniť na oblečenie, topánky, klobúky a ďalšie doplnky, aby sa zabránilo krádeži.

Elektronické produkty: Elektronické produkty vysokej hodnoty, ako sú smartfóny, tablety, notebooky atď., sú tiež dôležitými oblasťami pre použitie úzkych štítkov EAS AM. Tieto štítky môžu byť pripevnené k výrobkom, aby sa účinne znížilo riziko krádeže.

Šperky a hodinky: Klenotníctva a predajne hodiniek tiež často používajú úzke štítky EAS AM na ochranu svojho cenného tovaru, ako sú diamanty, zlato, hodinky atď.

Kozmetika a výrobky osobnej starostlivosti: Terčom krádeže sa môžu stať aj niektoré drahé kozmetické výrobky a výrobky osobnej starostlivosti. Úzke štítky EAS AM môžu maloobchodníkom pomôcť chrániť tento tovar a znížiť straty.

Knihy a CD: V kníhkupectvách a predajniach médií sa úzke štítky EAS AM používajú aj na ochranu kníh, CD a iných mediálnych zdrojov.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept