Domov > správy > Priemyselné správy

Ako riešiť problémy so značkou Eas Triangle Tag

2024-04-17

EAS Triangle Tagje elektronický štítok proti krádeži, ktorý sa často používa na zabránenie krádeži tovaru v obchode. Ak dôjde k poruche, ovplyvní to jeho normálnu funkciu. Tu sú niektoré bežné metódy riešenia problémov:


Potvrdenie aktivácie štítku: Niektoré štítky EAS je potrebné aktivovať pri nákupe, inak nebudú spúšťať upozornenia. Uistite sa, že je značka správne aktivovaná.


Skontrolujte batériu: NiektoréEAS štítkybežať na batérie. Ak štítok nefunguje, batéria môže byť vybitá. Skontrolujte, či nie je potrebné vymeniť batériu.


Skontrolujte vzdialenosť medzi štítkom a detektorom: Uistite sa, že produkt je v primeranej vzdialenosti od antény detektora. Príliš ďaleko alebo príliš blízko môže spôsobiť, že detektor zlyhá pri detekcii tagu správne.


Skontrolujte vzhľad štítku: Skontrolujte, či štítok nie je poškodený alebo iné kozmetické problémy. Poškodené štítky nemusia správne fungovať.


Test s detektorom: Pomocou detektora EAS otestujte, či tag môže spustiť poplach. Ak štítok počas testovania nespustí alarm, môže ísť o poruchu.


Obráťte sa na dodávateľa alebo výrobcu: Ak sa problém nedá vyriešiť pomocou vyššie uvedených metód, odporúča sa kontaktovať dodávateľa alebo výrobcu štítku EAS so žiadosťou o ďalšiu pomoc a podporu. Môžu byť schopní poskytnúť profesionálnejšie riešenie problémov alebo poskytnúť náhradné štítky.


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept