Domov > správy > Priemyselné správy

Ako ukladať značky eas?

2024-04-01

AnEAS štítokje zariadenie určené na pripevnenie k tovaru, aby sa zabránilo krádeži. Pri ukladaní štítkov EAS musíte venovať pozornosť nasledujúcim bodom:

Odolné voči vlhkosti a slnku: Skladujte v suchom a vetranom prostredí a nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Vlhké prostredie môže ovplyvniť výkon štítkov, zatiaľ čo dlhodobé vystavenie slnečnému žiareniu môže spôsobiť starnutie štítkov.

Vyhnite sa tlaku: Pri skladovaníEAS štítkydávajte pozor, aby vás nestlačili alebo nestlačili ťažké predmety, aby nedošlo k poškodeniu elektronických komponentov vo vnútri štítku.

Drž sa ďalej od magnetických polí: Pokúste sa vyhnúť ukladaniu štítkov EAS v blízkosti silných magnetických polí, pretože magnetické pole môže ovplyvniť výkon štítku.

Vyhnite sa vysokým teplotám: Pokúste sa vyhnúť ukladaniu štítkov EAS v prostrediach s vysokou teplotou. Nadmerné teploty môžu poškodiť elektronické komponenty vo vnútri štítku, čo má za následok znížený výkon.

Klasifikované uloženie: Podľa typu a špecifikácie štítku je možné rôzne typy uložiť do kategórií pre jednoduchú správu a používanie.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept